donderdag 14 juli 2011

Social Media

Jullie weten inmiddels allemaal dat ik gek ben op tastbare post, maar ook de Social Media van het internet omarm ik van harte. Ik heb via het WWW al een paar fijne echte en virtuele vriendschappen opgebouwd en af en toe kun je elkaar op die manier ook om hulp vragen of verrassen.

Een tijdje geleden plaatste zij via Twitter een oproepje voor de Superdierenplaatjes voor haar dochter. Nou zeg ik altijd ja op dat soort acties bij winkels ook al heb ik zelf geen kinderen meer die in de verzamelleeftijd zitten, maar ik ken altijd wel een vriendin of een kennis die een kindje heeft dat heeeeeel graag wat extra plaatjes zou willen hebben. Ik had een flinke stapel liggen en die heb ik dus heel snel naar de jongedame toegestuurd.
Een paar dagen later lag er een vrolijke gele enveloppe bij mij op de mat waar dit in zat
Een bedankje van Christel en Quinty, zo lief! Ik durf de thee bijna niet te drinken want het is rozenthee en ik ben gek op rozenthee en ja, op is op natuurlijk. Het hartje ga ik gebruiken voor een mini-album dat ik wil maken voor de man en mij en dat envelopje komt ook van pas. Ik ben er heel blij mee dames!

5 opmerkingen:

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Brigitta,

Virtuele vriendschappen kunnen ook erg warm en spontaan zijn.
Leuk om elkaar zo te kunnen helpen! Erf LIEF...

Fijn einde van de week en ook een fijn weekend!

Liefs,

Mariette

It's me zei

liefs.......xxx

Tanja zei

Dat ziet er super leuk uit Brigitta, die kleurtjes echt leuk,

Lieve groet
Tanja

Anja zei

Hoi Brigitta,
Heb net even op de blog van RR gekeken en het is nu echt he.Ooh vind het best wel spannend allemaal.Maar vind het supergaaf en heb er reuze zin in.

Tot gauw.liefs Anja

Brendaxx zei

Dit is toch super?!!