dinsdag 2 oktober 2012

Fish-Spa

Mijn dochter is heel erg goed in het bedenken van originele kado's een ook dit jaar kwam ze met een hele leuke verrassing op mijn verjaardag; ze had voor ons een Fish-Spa behandeling geboekt bij Nigel MacDonald.
Afgelopen zaterdag was het zover.

Om te beginnen werden onze voeten in een schaal warm water gezet waarna ze lekker werden gescrubd. Daarna konden we plaatsnemen bij de "visvijver"
Onvoorstelbaar, je zetten je voeten neer en zoef, -tig visje doen zich tegoed aan je dode huidcellen. Ik vond het gekriebel vanaf het begin heerlijk, dochterlief is echter heel erg kietelig en alleen al de gedachte aan die kriebelende visjes deed haar griezelen. Voorzichtig stak ze een voet in het water en na veel gegiechel en commentaar de andere. Naar verloop van tijd trad ook bij haar gewenning op en onder het genot van een glas Prosecco vloog het half uurtje voorbij. Veel te kort vonden wij, maar we hadden heerlijk zachte voeten.

 Ik vind het een aanrader en wil het zeker weer doen. Alleen niet bij MacDonald, de verzorging was prima, het personeel heel erg vriendelijk en de Prosecco lekker maar het was een crime om te gaan zitten en weer op te staan bij de visvijver, de volgende keer zoek ik een zaak waarbij je op een stoel zit met je voeten in een bak. Gewoon een keer doen, zou ik zo zeggen!

4 opmerkingen:

It's me zei

Ik krijg al kriebels als ik er naar kijk.....yakkes !! bedankt voor je kaarten...ik laat het binnenkort weten krijg nog steeds binnen nl.....komt goed...liefs Ria...xxx...

♥ Mary Janes TEAROOM zei

Hello Brigitta...Oh my, this looks amazing!
Thank you so much for calling by my blog today too,
Happy week,
Susan x

Jacquelien zei

Ohhh dat lijkt me echt HEERLIJK! Wat ook een super leuk cadeau om te krijgen.

Liefs Jacquelien

Sandra1968 zei

Wat een grappig en origineel kado :-) en het lijkt mij inderdaad erg leuk om eens mee te maken.
Groetjes, Sandra