dinsdag 26 maart 2013

Kittens

Oef, bijna 3 maanden gewoon niet geschreven. Gewoon druk geweest op mijn manier, veel verjaardagen, begonnen bij de Weight Watchers (en inmiddels 5 kg lichter) de (on)nodige griepjes, nou ja, sommigen van jullie kennen het vast wel.

Maar vrijdag is er zoiets leuks gebeurd, dat wil ik graag met jullie delen, mijn pers Layla is bevallen van 3 kittens en deze keer gaat het goed. Ook deze keer is ze ons ontglipt voor ik een afspraak kon maken bij een perzen meneer maar deze 3 zijn toch wel heel erg schattig 


Een van de kittens baarde me in het begin een beetje zorgen en die heb ik een paar keer bijgevoerd maar inmiddels groeit ook deze als kool en is het niet meer nodig. Je ziet ze bijna per dag groeien.
Vandaag is het mij opgevallen dat ze niet meer zoveel om eten jammeren, ze slapen veel en moeder stapt met regelmaat bij ze in de doos waar ze vervolgens drie mondjes te voeden krijgt. We hebben besloten er 1 te houden, ik heb inmiddels ook al 1 geïnteresseerde voor 1 van de andere katjes en nummer 3 vindt vast ook wel een huisje.

3 opmerkingen:

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Brigitta,
Wij zijn blij dat al onze poezen behandeld zijn door de vet; geen kans om ons te ontglippen... Je bent verantwoordelijk voor hun en als het er telkens méér worden brengt dat vaak problemen met zich mee om ze in een goed tehuis geplaatst te krijgen.
Geniet van dit kleine spul. We hebben het één keer meegemaakt; onverwacht toen we onze aziatische poes uit Acapulco meebrachten; gered van de botanische hoteltuin omdat ze anders afgemaakt zou worden. Die bleek dus zwanger te zijn. We hebben alle 5 kittens gehouden!
Liefs,
Mariette

Sweetstuff zei

ahh zo lief! Het is dat ik al twee poezebeestjes heb maar als ik kittens zie wil ik ze allemaal wel meenemen :P

Sandra1968 zei

Wat lief :-)