donderdag 3 januari 2013

Een nieuw jaar

Allereerst wens ik iedereen een gelukkig, gezond en creatief 2013!!
De hele maand december ben ik niet actief geweest, eerst waren er verjaardagen en de aanloop naar de kerst en toen werd ik halverwege de maand ziek, een fikse bronchitis die me compleet onderuit haalde. De eerste antibiotica- en prednison kuur sloegen niet aan en op 24 december kon ik de 2e halen, gelukkig hadden die wel snel effect. Maar kerst zoals ik hem in gedachten had, vond niet plaats. Ik heb geen kerstmarkt gezien, geen nieuwe kerstoutfit gekocht en geen kerstdiner bereidt. Wat het eten betrof, namen mijn moeder en dochter het roer over en leuke kleding heb ik na de kerst in de opruiming gehaald. Toch hoop ik dat ik volgend jaar een andere decembermaand heb. Het was niet alleen maar kommer en kwel hoor. We zijn kerstavond met onze kinderen uit wezen eten wat heel erg gezellig was (helaas had ik daarna geen energie meer voor de kerstnachtdienst maar W. en mijn dochter zijn gezellig samen gegaan) op 1e kerstdag vertroeteld worden bij mijn moeder thuis was ook niet verkeerd en ik heb heel veel steun en aandacht gehad van mijn lieve buurvrouwen toen ik alleen maar als een hoopje ellende op de bank lag.
En dan is het nu al weer 2013. Aan goede voornemens doe ik niet, die houden toch geen stand, wel denk ik na over een aantal doelen die ik mezelf dit jaar wil stellen en daar wil ik dan ook een plan voor maken, ik kom hier later vast nog wel op terug.
Eén van de doelen is in ieder geval weer iets creatiever worden. En daarom laat ik jullie mijn laatste werkjes van vorig jaar hier nog even zien

First of all a very happy, healthy and creative 2013!
Due to a bad bronchitis I was out during December, no christmas shopping, no other preparations, no cooking, just lying on the sofa feeling horrible. Fortunately I started to recover by Christmas and by now I'm almost back to normal.
I've made no newyears resolutions, they never last. I am thinking about some goals I want to set though and I realize I'll have to make plans to achieve them so that's what I'll be working on the next few days/weeks.
One of my goals is to be more creative this year. The two cards above were the last ones I made before I fell ill.

2 opmerkingen:

It's me zei

Heee wat naar nou...ik hoop dat het nu weer beter met je gaat....en stiekum ook wel lekker even kerst overslaan en oud en nieuw..een soort winter slaap...hihihih...knuffel van mij...xxx..

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Beste Brigitta,
Jámmer van je conditie einde van 2012. Bijna identiek aan onze Liz die eerst longontsteking en toen een nare bronchitis had waarvan ze nog maar nauwelijks is opgeknapt. Rotterdam is ook geen schone stad qua fijnstoffen in de lucht...
Ik herkende de 'House Mouse'design op je onderste kaart. Járen geleden had ik daar wel dingen van omdat ik het zó'n geinige tekeningen vond en nog steeds vind!
Geniet nu van een gezond en gelukkig 2013.
Liefs,
Mariette