donderdag 1 september 2011

52 vragen

Op het SNN-forum is een nieuwe uitdaging opgestart door Charlotte; "52 vragen" Elke week zal Charlotte een vraag op het forum zetten en daar kun je dan mee aan de slag. Ik maak mijn werkjes op de notitiekaarten van de hema, net iets groter dan een label en je kunt er lekker veel tekst op kwijt. Inmiddels heb ik een voorkant

En opdracht 1 klaar

De opdracht was "wat wil je dit jaar bereiken" Nou rust en ruimte dus op een bepaald gebied. Ik heb helemaal niets aan dit plaatje toegevoegd behalve de woorden Rust en Ruimte omdat dat precies is wat dit plaatje weergeeft. Ik zal de tekst die ik op de achterkant schrijf niet altijd laten zien, soms omdat het te persoonlijk is of omdat ik het niet echt belangrijk vind. Maar m'n creaties wil ik wel delen.

Ben benieuwd wat Charlotte morgen voor opdracht voor ons heeft.

7 opmerkingen:

Jetty zei

mooi Brigitta

Charlotte zei

Hij is mooi Brigitta!!!

merula zei

hihi wat een leuk project zo. succes ermee!

Brenda zei

Mooi geworden Brigitta! Je bent al verder dan ik;)

Elizabeth zei

Wat een leuke actie... Je maakt dus steeds iets wat betekenis heeft voor jezelf. Mooi om daarna in te binden of zo en te bewaren!

Brad zei

Brigitta,
Sounds like Charlotte is keeping you very busy :)
Happy weekend!
Brad

ilsepooh zei

Woow wat een gaaf project!
Ik zag op de site dat ik niet meer mee kan doen... baal baal. Dus nu vraag ik me af of je mij elke week op de hoogte kan houden, zodat ik met je mee kan doen.

Ik ben benieuwd naar je reactie!
Je eerste pagina's zien er goed uit!!

Liefs uit Assen