donderdag 3 november 2011

Scrappen en Beppen in Lemele/ Scrapweekend in Lemele

Afgelopen weekend ben ik met ongeveer 30 andere vrouwen vertrokken naar een kampeerboerderij in Lemele. We hebben hier een heel weekend scrappend en beppend doorgebracht. Het was de 2e keer dat dit werd georganiseerd door het SNN-forum en het is zo'n succes dat het nu gewoon 2 x per jaar georganiseerd gaat worden. Het volgende weekend is in maart, zal ik?????

Last weekend I spent with 30 other women, scrapping and chatting away. It was noisy, it was busy, it was great. The next weekend is planned for March, I just might go again.....


Het project voor dat weekend was een boekje en hoewel ik het boekje af heb, laat ik het nog niet zien omdat er nog geen foto's in zitten en het nog allemaal een beetje kaal is. Wel heb ik 2 LO's gemaakt op het Amerikaanse scrapformaat 8,5"x11". Ik vind dit zelf een heel prettig formaat om op te scrappen en ik ben heel blij met het resultaat.
The project for this weekend was a small album and although I managed to finish it, I won't show it just yet as it has not pictures in it yet and it's still a bit bare.
I did manage 2 LO's though on the 8,5"x11" format. I love to scrap on this size and I'm very pleased with the result.


4 opmerkingen:

Anja zei

Zo dat zag er gezellig uit.Enne leuke lo-tjes heb je gemaakt.

Gr Anja

It's me zei

Wat leuk !! lijkt me gezellig !!....fijne dag liefs van mij...xxx...

Mariette zei

Lieve Brigitta,

Fijn dat jullie samen zo'n mooie tijd hadden! Het woord beppend ken ik niet maar ik ben ook al ruim 28 jaar weg uit Nederland. Begrijp het echter wel.
Liefs,

Mariette

Aline zei

Jeetje wat leuk, en wat een mooie werkstukken heb je gemaakt... :D