dinsdag 5 juli 2011

Voor en Na

Toen ik begin dit jaar bij de man in zou trekken, moest de woonkamer een flinke opknapbeurt hebben en nee, ik ben echt niet veeleisend, het was gewoon nodig. Een van de grootste klussen was het uitbreken van de schrootjes en achter de schrootjes zat een kast verborgen (nou ja, verborgen, ik heb als kind 2 deuren verderop gewoond, dus ik wist dat die kast er zat) Ik wilde de kast graag in het zicht hebben, maar wist nog niet precies wat ik er mee wilden, dus tot dit weekend zag de kast er zo uit (minus de twee plankjes)
Ja, ik weet het, kaal en saai. Nou is de woonkamer hoofdzakelijk grijs, wit en naturel,  maar ik kan niet goed zonder kleur (op mijn vorige blog heb je ooit eens kunnen lezen dat ik mijn hal oranje heb geverfd) Vorige week hebben we 2 planken gehaald die ik grijs geverfd heb en toen ik heb ik mijn gekleurde spulletjes in de kast gezet en nu ziet hij er dus zo uit
Ik zal hier zo nu en dan één van de items in de schijnwerpers zetten en het verhaal erachter vertellen. Het verhaal van de Zweedse kan kennen jullie inmiddels als (en wat is dat ding populair zeg, onvoorstelbaar!!!)

Ik ben blij met het beeje kleur want ik heb echt kleur nodig, hoe mooi ik de grijze en witte interieurs die ik in blogland tegenkom ook vind.

6 opmerkingen:

Annemarie zei

Wordt vast een mooi kijkkastje......misschien een leuk behangetje achter op de wand??
groet Annemarie

Anja zei

Zo dat is dan toch nog een verandering he.ik hou ook van leuke kleurtjes.
Fijne avond nog.

Home and Lifestyle zei

Grappig dat ik dat juist andersom heb...ik vind kleur heerlijk bij een ander maar hier binnen is het vooral landelijk wat kleuren betreft! Maar de kast is flink opgeknapt!

Lieve groet, Ingrid

Mariette zei

Lieve Brigitta,

Die kast ziet er nu knus uit met wat spulletjes op de grijze schappen. Schept een heel andere sfeer en geeft voldoening!

Liefs,

Mariette

Jacquelien zei

Dat ziet er echt super leuk uit!!

Hallo Peetje zei

hihi, die kan in de hoek..ja die populair en ik ben in staat om naar een andere Ikea te rijden om hem daar op te halen ;-)
Leuk om hem hier te zien..
groetjes - petra