vrijdag 15 juli 2011

Een heel bijzonder kaartje

Zoals ik al eerder heb geschreven gaat Wim zijn moeder binnekort verhuizen. Dat houdt natuurlijk in dat ze bezig is met het uitzoeken en inpakken van spulletjes waaronder haar boeken. En terwijl ze daar mee bezig was, viel er een kaartje uit een van die boeken. En dat kaartje was aan MIJ gericht! Het was gestuurd door Annet, en ik schaam me diep, maar ik kan me geen Annet meer herinneren, dus ik heb ook geen idee van wie dit kaartje nou eigenlijk komt.

 Je begrijpt dat dit heel bizar is. Vanaf september 1974 t/m december 1979 hebben wij in deze straat op nummer 2 gewoond en Wim woonde toen met zijn ouders en broer in het huis waarin wij nu wonen, op nummer 6. Hoe dit kaartje in een boek van Wim zijn moeder terecht is gekomen is een raadsel. De enige logische verklaring die ik kan bedenken, is dat mijn moeder ooit een boek geleend heeft van Wim zijn moeder en dit kaartje als bladwijzer gebruikt heeft. Maar zowel mijn moeder als Wim zijn moeder kunnen zich niet herinneren dat ze elkaars boeken hebben geleend. Het blijft dus een beetje een mysterie maar leuk is het wel dat we na zo'n lange tijd een kaartje van mij bij Wim zijn moeder terugvinden.

8 opmerkingen:

Zilly zei

Een kaart met een verleden-spannend-xxx-Sil.

lia zei

Héél bijzonder.
Of je toekomst al geregeld was.

merula zei

hihi wat een grappig verhaal. En ook leuk zo'n gedateerde kaart!

Hallo Peetje zei

Wat leuk Katwijk aan Zee, mijn broer heeft daar jaren gewoond, en we mochten daar regelmatig op het huis passen als hij op vakantie was.
dus ik ben er heel veel geweest, Heerlijk aan het strand wandelen dus die kerk ook is zo herkenbaar.
grappig als je dan ineens zo'n kaartje tegenkomt. wie weet kom je er ooit achter wie de ene persoon is . dan denk je Ohhhh ja die.

grtjs Petra

Brenda zei

Wat een leuk verhaal zeg!

Pink Princess zei

Toeval bestaat niet, dus jullie waren echt voor elkaar bestemd. Bewijs?? DIT kaartje :D

Groetjes uut mooi Drenthe ♥

Margriet zei

Dit is echt heel bijzonder. Ik hoop dat je er nog achter komt hoe dit nu heeft kunnen gebeuren want anders blijft het je volgens mij achter volgen.

Je vroeg me waar ik de frost white inkt vandaan heb. Ik heb deze al jaren in mijn doosje met inkt zitten en ik kan me niet meer herinneren waar ik hem vandaan heb. Sorry!

Groetjes,
Margriet

Brad zei

Brigitta,
I would love to exchange post cards or send them to you. brad.f.dunn@gmail.com
Write me please for details :)
Brad