zondag 3 juli 2011

Aangenaam verrast en De Zweed

Was ik, toen ik net in mijn lijst met blogjes mijn eigen blog tegenkwam. Gisteren heb ik namelijk het blog van Tanja ontdekt en ik bleek haar 100e volgster te zijn, daarom heeft ze mij even in het zonnetje gezet. wat ik echt superlief van haar vind. Tanja, bleek mijn 25e volgster te zijn (ik heb nog even te gaan tot de 100) en ik wil jullie ook heel graag doorverwijzen naar haar mooie en persoonlijke blog Homemade. Lieve Tanja, bedankt voor dit zonnestraaltje. Tanja heeft ook een hele bijzondere give-away en ik kan je zeker aanraden om daar hier even meer over te lezen


Afgelopen woensdag hebben de man en ik een flying visit aan De Zweed gebracht. Man's moeder gaat binnenkort kleiner wonen en wil een kleinere eettafel, dus wilden wij wat voorbereidend werk doen en eens kijken wat de Zweed zoal in de aanbieding had. Tja, of dat nou zo verstandig was... leuke tafels genoeg en ik weet zeker dat we er volgende week 1 voor haar gaan halen. Maar er staan ook mooie bedden bij de Zweed en we zijn eigenlijk wel aan iets nieuws toe dus ik weet niet of het bij een tafel blijft.... En ja, dan loop je daar nog een beetje verder te neuzen en zie je die mooie kan die je vriendin op tafel had staan en waar je op slag verliefd op was, dus ja, die staat nu ook dus hier te pronken. Volgende week eens achter een bos bloemen aan om hem nog beter tot zijn recht te laten komen.

6 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Bij Tanja had ik al gelezen dat je in het zonnetje werd gezet, leuk hoor!

Je kan is ook prachtig, zie het al helemaal voor me...gevuld met een veldboeket!!

Ik wens je een fijne zondag! Lieve groet, Ingrid

It's me zei

Owww wat leuk je bent bij Ikea geweest...mooi met een veldboeket erin....genieten !! liefs Ria...xxx..

Tanja zei

Ach af en toe heeft een mens even een straaltje zon nodig, Birgitta
Lief dat ook nog even mijn give-away onder de aandacht brengt en super dat je ook meedoet met mijn actie voor de 50ste verjaardag van mijn lief.

Fijne zondag
Liefs
Tanja

Chips, en je kan heb ik gezien bij de I.kea. Hij is super mooi!

Lynda zei

first things first...DE kan is gescoord!!!:)....nu nog bloemen, en dan volgende week gewoon die tafel, tafels genoeg, komt wel goed, ook zonder bereidend werk, maar ja....dan was je waarschijnlijk je kan misgelopen..OFFFFFF...je bent net als ik en stippelt de route precies zo uit dat je PER ONGELUK toch langs die kan komt...en als je er dan toch bent...ach....:)

GRoetjes
Lynda

Anja zei

Hoi,
Wat leuk zeg dat je ook mee doet met de mini RR.Zag dat je ook mee doet aan de grootte,hihi.
leuk dat je op mijn blog had gereageerd.Enne je hebt ook een geweldige blog.

Groetjes Anja

loes de groot zei

ikke wil ook super : )
enne je bloggie is weer top!