maandag 12 december 2011

Alpaca's & Feel-good movies

Twee weken geleden kreeg ik 's ochtends om 8 uur een sms van mijn dochter: "mam, ga je 11 december met me naar een Alpaca-show in Assen?" Ik schoot spontaan in  de lach; Alpaca's??? Ik wist van haar fascinatie met Peru en daar horen dus ook die wollige beestjes bij.
Wij gisteren dus naar Assen, wat een blij kind, stapelverliefd is ze op die dieren en ik moet zeggen, ze hebben een erg hoog knuffelgehalte en maken hele lieve mekkergeluidjes. De wol van deze beestjes is echt onvoorstelbaar zacht (maar niet goedkoop) Na een paar uurtjes rondgezworven te hebben, beestjes geaaid en bewonderd te hebben en leuke gesprekken gevoerd te hebben, zijn we weer richting Groningen gegaan.
Two weeks ago, my daughter asked me to visit an Alpaca show with her. She's fascinated by Peru and also by these sweet inhabitants of that country. So yesterday we spent a couple of hours admiring these very cuddly animals. You can't help but love them and I had a very happy daughter.


In Groningen hebben we gezellig iets gedronken en daarna de Italiaan bezocht en als afsluiter van deze fijne dag zijn we naar de film "New Years Eve" geweest. Een echte feelgood film in de stijl van "Love Actually", "Valentine's Day" en "Alles is Liefde" Het was een leuk onderhoudende december film, maar haalde het wat mij betreft niet bij de eerste in dit soort "Love Acutally"
Heerlijk zo'n dagje met mijn dochter en ik geniet er nu nog meer van omdat ik weet dat ze straks bijna 6 maand buiten bereik is voor dit soort dingetjes.


After the Alpaca show we went back to Groningen where we had a drink, a nice  meal at an Italian restaurant. We then finished the evening by watching New Year's Eve. A really nice feel-good movie but for me the best in this genre is still "Love Actually"
I loved this day out with me daughter, even more so as she'll be leaving for South Africa next month and day's like this will be impossible voor nearly 6 months.

13 opmerkingen:

Pink Princess zei

Wat zien ze er ook schattig uit hé die Alpaca's ♥ Mooie wol is dat ook maar idd...zeker niet goedkoop. Je zult je dochter idd best gaan missen straks......

Liefs van Marian

It's me zei

Wat een schatjes !!...leuk dat je dit allemaal met je dochter kunt doen......slik.....liefs van mij....xxx...

Home and Lifestyle zei

Wat een heerlijk dagje samen met je dochter!! Ik heb er twee, ik hoop ook dat ze later nog vaak met hun moeder op stap willen!

Lieve groet, Ingrid

lia zei

Wat een leukertjes.....
En een dagje uit met je dochter is altijd leuk. (denk ik)....

Groetjes Lia

Mariette VandenMunckhof-Vedder zei

Lieve Brigitta,

Leuk die uitdrukking van een hoog knuffelgehalte! Spreekt boekdelen over je dochter en natuurlijk over jezelf.
Ja, dat vertrek zal echt geen probleem zijn omdat de tijd zó snel om zal gaan en ook omdat zij een persoon is die wèl hoe dan ook contact onderhoud met je. Dat zit wel goed!
Geniet van deze fijne Kerst stemming, samen en voor je het weet doe je weer zo'n hoge 'knuffelgehalte' dag samen...
Liefs,

Mariette

Elly's kleine idylle zei

Ja ze zijn inderdaad heel lief deze Alpaca's...mijn man ging heel vaak voor zijn werk naar een boerderij waar ze deze dieren fokten.. en hij was ook altijd onder de indruk hoe lief en tam ze waren....maar wat leuk samen een dagje op stap met je dochter..... en fijn dat je hier zo van hebt genoten...
lieve groet....Elly.

Anja zei

Zo wat leuk zeg.Ik dacht altijd dat die beesten heel boos zijn? maar dat zullen dan wel lama's zijn? Maar even een moeder/dochter dag is altijd leuk!Leuk te lezen dat jullie het zo gezellig hebben gehad.
Enne leuke blog achtergrond heb je.

Groetjes

Sannah zei

Ja! ook one-to-one dus. Vroeg me al af wat ik me bij een 'alpaca's show' moest voorstellen; dit dus.

Sandra1968 zei

Leuk dat je zo'n gezellige dag met Jennifer hebt gehad :-)
Groetjes, Sandra

Marti zei

What a fun day with your daughter. Treasure the memory. Enjoy visiting your blog. Visiting from Blogging Sisters.

Brad zei

That's a special way to cherish time with your daughter.
Merry Christmas Brigitta !
Love,
Brad

G-STYLE zei

Hahaha is eens wat anders dan een brocante toer he ...!

Maar ze zijn inderdaad schattig , ik kan het me voorstellen dat ze ze lief vind .

Ik wil je toch nog even vanaf hier een hele gezellige oudejaarsavond toewensen en een heel fijn nieuw jar met veel mooie momenten!

lieve groet van Gea

liszha zei

Wat een ontzettend leuke dieren. Heerlijk lijkt me dat om met ze te knuffelen.
En wat leuk dat jullie dit soort dingen samen doen.