woensdag 13 juli 2011

Een warme, wollige grannydeken


Hoewel ik hooguit twee squares per dag kan haken (soms push ik het naar drie) omdat ik anders teveel pijn in m'n arm heb, ben ik toch weer aan een deken van grannysquares begonnen. En ik zou willen dat hij al klaar was, want dit weer is ideaal om onder zo'n lekkere deken te kruipen.
 Op dit moment weet ik nog niet of ik hem zelf ga houden als hij klaar is of dat ik hem in de verkoop ga gooien. Op zich zijn die niet echt mijn kleuren, maar hij past goed bij mijn bank en hij wordt wel heel erg lekker warm.

Voorlopig hoef ik daar nog niet over na te denken want ik heb net 1 baan van 8 blokken aan elkaar genaaid en ik heb zeker 10 banen nodig, dus ik ben nog wel even zoet. Gelukkig haak ik met naald 6 dus het gaat redelijk vlot, ook al zijn het nooit meer dan 3 blokken per dag.

5 opmerkingen:

Elizabeth zei

Heerlijk hè, zo'n project waarbij je eigenlijk niet hoeft na te denken...
Ik vind het mooie rustige kleuren, daar kun je niet mee in de fout gaan!

Groetjes, Elizabeth

Sandra zei

Mooie kleurtjes, en je hoeft toch niet per sé veel granny's ineens te haken, zo af en toe ééntje (of drie) tussendoor is toch zo heerlijk en gestaag groeit het dekentje

Tanja zei

Leuke poster;-)

Ik vind het wel knap wat je nu al hebt gemaakt. Daar heb ik dus helemaal niet het geduld voor.

Lieve groet
Tanja

Hallo Peetje zei

hoi, als je er 2 of 3 granny,s per dag haakt, dan vind ik dat al heel veel.
en met haaknaald nummer 6 schiet het sowieso al lekker op.
De kleuren zijn echt winterwarm, ik denk dat het eindresultaat dan ook heel mooi gaat worden. Vind je het niet zonde dan om het te verkopen als er zoveel werk in zit. Voor mij heeft elk handwerkje wat ik maak wel iets persoonlijks en dan wil ik dan ook graag bij me houden. kan er gewoon geen afstand van doen.
Behalve als ik het dan aan iemand geef die je lief is.

grtjs PETRA

L. zei

Wat leuk dat je weer bezig bent!
Weet je nog dat je het mij hebt geleerd, 2 zomers geleden? ;)

x,
Lilian